Търся точен подробен работен чертеж за радиатор на 1996г. Алфа -Ромео 146 1.3Л Боксер със климатик е колата ако някой може да ми помогне
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся точен подробен работен чертеж за радиатор на146 боксер
Collapse
X
-
За какво ти е този чертеж бре човек продават се нови радиатори е верно че са малко скъпи но все пак си струва според мен 370 лв. е цената на радиатор Валео в магазините не Евро 07.Аз доскро имах втора ръка един който 3 месеца никой не го поиска и накрая едно момче го купиа и при Италиянеца би трябвало да има
П.С.А и напиши в момента в САЩ ли живееш или си в БГ за да знаем дали можем да ти помогнемFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Здрасти
Много ти благодаря за отделеното внемание
Аз живея в САЩ но баща ми днес е купил чисто нов радиатор за 366 лв. и би трябвало да са го монтирали вече .
Аз имам друг въпрос ще се пребирам в BG след няколко месеца за ваканция и искам да сменя ангренажен ремък и всички ремъци и
обтягащи и паразитни ролки и свещи .
Въпроса ми е колко ремъка и ролки има 1996г. Алфа -Ромео 146 1.3Л Боксер със климатик и кои са най добрите марки .
Защтото от доста години съм извън BG и несъм наясно кои са най хубави неискам да копувам боклуци=== Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===
Comment
-
Ремъци Гейтс или Дайко а колкото до ролките две са и са по 25-30 лв. поне толкова бяха за мойта в ТиН ма те нямат разликаа за самата смяна клубния сервиз като се прибереш ще те пратиме
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment